Kiitos osallistumisestasi!

SAGA Paistovuoka on leivinpaperilla vuorattu pahvivuoka, joka sopii kaikkeen leivontaan, mm. leiville, kakuille ja pullille. Leivinpaperin tarttumattoman pinnan ansiosta vuoka on heti käyttövalmis, eikä sitä tarvitse voidella tai jauhottaa.

Vuoan ulkopuoli on kuvioitu kauniisti, joten vuoasta on kiva tarjoilla tai siihen leivotun leivonnaisen voi antaa tuliaiseksi tai lahjaksi tai viedä vaikka joulumyyjäisiin, eikä tarvitse miettiä milloin ja miten vuoan saa takaisin.

Paistovuoka on myös täysin kompostoituva, eikä se sisällä muovia tai alumiinia.

SAGAn tavoin Kauniste edustaa laatua, kestävyyttä ja uudistumista perinteitä kunnioittaen. Yhdessä ne tuovat keittiöösi onnistumisen elämyksiä.

Muistathan vielä osallistua arvontaan tästä alta!

Hups, jotain meni väärin. Virheet on merkitty punaisella.

Ikkuna on suljettu


Kilpailuehdot

SAGA joulukalenterin seuraajat voivat osallistua jokaisena adventtina (2.12, 9.12,16.12 ja 23.12) eri tuotepalkintojen arvontaan. Palkinnot ilmoitetaan erikseen SAGAn Facebook-sivuilla.

Voittajat arvotaan aina jokaisen adventin seuraavana maanantaina ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiosoitteet kerätään vain tätä tarkoitusta varten, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Voittajat julkistetaan myös SAGAn Facebook-sivustolla.

Facebook ei ole tässä osallisena.