Kiitos osallistumisestasi!

SAGA Leivinpaperin avulla tahmeakin taikina on helppo käsitellä!

Piparkakkuja tehdessäsi taikina kannattaa kaulita kahden SAGA Leivinpaperin välissä. Irrota päällimmäinen paperi ja paina muotilla erilaisia piparkakkuja taikinaan. Muista jättää kuvioiden väliin riittävästi tilaa. Irrota varovasti kuvioita ympäröivä taikina. Piparkakut ovat valmiita paistettavaksi, eikä niitä tarvitse enää erikseen siirrellä.

SAGA Voipaperi soveltuu erinomaisesti piparkakkutalon kaavapaperiksi, sillä sen pintaan voi piirtää kynällä. Paistamiseen tulee kuitenkin aina käyttää SAGA Leivinpaparia, sillä siinä on tarttumaton pinta.

Vinkki! Jos paperi ei kaulitessa meinaa pysyä paikoillaan, laita alle kostutettu keittiöpyyhe.

Osallistuthan myös arvontaan tässä alla!
Hups, jotain meni väärin. Virheet on merkitty punaisella.

Ikkuna on suljettu


Kilpailuehdot

SAGA joulukalenterin seuraajat voivat osallistua jokaisena adventtina (2.12, 9.12,16.12 ja 23.12) eri tuotepalkintojen arvontaan. Palkinnot ilmoitetaan erikseen SAGAn Facebook-sivuilla.

Voittajat arvotaan aina jokaisen adventin seuraavana maanantaina ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiosoitteet kerätään vain tätä tarkoitusta varten, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Voittajat julkistetaan myös SAGAn Facebook-sivustolla.

Facebook ei ole tässä osallisena.